Фики: С нетърпение очаквам да снимаме клип на новия дует с Галена

Фики представи своя видеоклип “Ако искаш”. Певецът искрено се надява новата му песен, която е много различна, да допадне на аудиторията.

“Обичам да експериментирам и с песните, и с визията си. В “Ако искаш” се представям в друга светлина и мисля, че се получи доста добро парче, което има голям потенциал да се хареса на публиката” - каза той в “Звездно”.

Хитовият изпълнител споделя, че идеята за клипа е изцяло на режисьора Георги Марков и искрено му благодари за интересния сюжет и видеореализация.

Вече мисли за новите си проекти и разкрива, че неговата цел е в най-близко бъдеще да направи много различни песни.

Няма точни срокове за промотирането на дуета му с Галена, но Фики издава, че песента е балада, а аранжименът е на Даниел Ганев.

“Очаквам с нетърпение да снимаме клипа, защото нашите проекти с Галена винаги са имали успех. Когато с нея се съберем на едно място, в една песен, това се харесва на хората. Надявам се и новата песен да успее да докосне сърцата им” - подчертава той.

“Аз мисля, че трябва да бъдем добри, не само по празниците, а всеки ден, защото животът е кратък и човек винаги трябва да се чувства доволен от себе си, да се чувства щастлив, да обича своите близки хора и да ги цени. Следвайте мечтите си и всеки ден дерзайте за това” - казва още изпълнителят.