Нова компилация на "Пайнер" с 19 звезди на попфолка

Най-новата компилация “Пайнер хит сезони - пролет 2017” вече е на музикалния пазар. 16 горещи композиции, представени от 19 от водещите имена в компанията, е равносметката за новата колекция.

Дуетните песни са седем, а две от заглавията са представени от по трима изпълнители. Като най-желан партньор за колаборации се оказва Анелия - с цели три песни, следвана от Емануела и Илиян с по две дуетни песни.

Традиция и новаторство - това е принципът за създаването на най-новата хитова компилация на музикална компания “Пайнер”. Традиция е, че в “Пайнер” хитовете се зароиха още от началото на годината. Традиция е, че за място в пролетната компилация се борят водещите имена на компанията: Галена, Емануела, Мария, Емилия, Кали, Яница, Теди Александрова, Ваня, Джулия, Райна.

Мъжкото присъствие в албума е достойно защитено от Галин, Борис Дали, Илиян, Милко Калайджиев, Ави Бенеди, DJ Живко Микс, които подгряват за лятото с новите си песни.

Значително е присъствието и на гост- изпълнителите в новата компилация: Мария Цветкова, Наско Ментата, DJ Цеци Лудата Глава, Азис, Наси.

В пролетната колекция е “#Напусни” - хитовото парче на Емилия и DJ Цеци Лудата Глава, които отново провокират меломаните, след успеха на миналогодишното им пролетно предложение “California”, откроило се като един от хитовете на 2016.

Галин и Емануела са включени със съвместния им сингъл “5, 6, 7, 8”, който е повече от успешен, а двамата се изявяват и с по още една песен - Емануела с “Незабравима”, а Галин със специалното си участие в “Няма да ме купиш” на Яница.

“Пайнер хит сезони - пролет 2017” и от пръв поглед е компилация на дуетните песни, което е съвсем естествено, защото от началото на 2017-а се появиха голям брой супер успешни колаборации.

Със запазено място е международният проект на Борис Дали, който склони македонската си колежка Елена Велевска да рапира в общата им песен “Ще си моя”. Още два от новите дуети са намерили място в колекцията - “За патрона” на Ваня и Анелия, и “Мафия” на Кали и Илиян.

Интересно за музикалния облик на пролетната компилация е крайната поляризация на настроението в някои от песните, като например - от “Принцеса” на Райна, до “Бивша за секс” на Татяна.

Със запазено място в компилацията са и заглавията, появили се първи през годината -  “Moro Mou” на Галена и “Да ти дам ли малко” на Мария. Темпераментната закачка на Милко Калайджиев и Наско Ментата - “Бръмчалка”, също е част от диска.

“Пайнер хит сезони - пролет 2017” е букет от горещи парчета, който ще държи в настроение меломаните, чак до новата порция хитове през лятото.