Звезди от шоубизнеса се захласнаха по новата балада на Константин

Когато става дума за балада, един от най-големите майстори е Константин, който е способен да трогне не само меломаните, но и  звезди от всички сфери на шоубизнеса.

Новата му песен „Аз бях тук“ е на бял свят едва от едно денонощие, а вече е споделена в социалните мрежи от редица родни  звезди, сред които Николета Лозанова, Анелия, Лияна, Камелия, Деси Слава, Емануела, БорисаТютюнджиева, Ася Капчикова и др.

„Само един човек е способен да развълнува толкова много хора с емоциите си в рамките на няколко часа, и това е именно Константин“ - коментират фенове. Други пък споделиха мнение, че новото парче на певеца е единственият стойностен проект в жанра от години насам: „Браво! Най-накрая някой да направи нещо по-смислено и стойностно“.

Междувременно песента е на път да се превърне в рекордьор по гледания в музикалните портали. Към момента тя е гледана над 446 000 пъти.

„Аз бях тук“ е дело на композитора Николай Пашев. Видеото към песента е по режисура на Александър Моллов, а стилист на проекта е Ива Атанасова. Заслугата за въздействащия текст пък е на талантливата Анастасия Мавродиева. Немалка роля за емоционалния ефект и завършения вид на парчето има и уникалният глас на Деси Слава, която пък е определяна за кралица на баладите сред дамите във фолка.

Промо / Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук